Ceiling Fans @ Hansen Wholesale
Ceiling Fans Experts Online Since 1994!
Why Buy From Hansen Wholesale?
Products Navigation Menu Homepage Ceiling Fans Guaranteed Lowest Prices Residential Lighting Fixtures Fireplace gas Logs Firepalce Decor and Accessories. Screens, Doors, Tools etc. Firemagic Barbecues Green Products - ENERGY STAR Ceiling fans and Lighting
Hansen Wholesale on Facebook Hansen Wholesale on Twitter Now accepting PayPal
NEW Eco Fans!The Most Efficient Ceiling Fans
Tell us your Ceiling Fan ideas!
Bookmark this page!

Ceiling Fans Reviews, Questions and Answers

Read what others are saying or asking about ceiling fans.
151 to 180 of 4641 Posts: Back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... Next



151.
See This Fan
#9219 Posted: 12/5/2011 5:52:17 PM
WHat are the CFM compared to the Keistone?

Answer: "The 60" Fanimation Keistone produces 6,466 CFM while the 60" Fanimation Landan produces 6134 CFM. They both have super efficient DC motors, so they use very little electricity. The Landan is ENERGY STAR qualified and the Keistone is not. All in all either fan is a great choice. I will note that the Keistone is also available in a 72" version, which provides 8,895 CFM and is even more energy efficient, so if you have a very large room, this might be the best choice.

Here is a page that compares the specifications of all 3 of these fans side by side: Compare the Keistone to the Landan."



152. Question #9216 Posted: 12/2/2011 1:46:46 AM
Can you get the Casablanca Stealth Ceiling Fan Model 3268Z with an IR sensor for the remote instead of a radio frequency? I am looking for a high performance ceiling fan (DC Motor or comparable) at least 54 inch or larger diameter in a graphite or rubbed bronze color that will work with an IR all in one remote. I would also prefer an uplight and downlight feature. I like the look of the above mentioned fan with metal and wood combination but a clean sleek look to it.

Answer: "Casablanca does not make any remote controls that use infrared light. As a matter of fact, almost all ceiling fan remote controls now use radio frequency due to the unreliability if IR remotes as well as the short range in which they operate. In the past, it was difficult to get an IR remote to work consistently because you had to aim it just right. The radio frequency remote controls used today do not have to be aimed and work from over 2 times the distance. The only problem with RF remotes is that sometimes there are conflicts between the frequency of the remote and that of other devices in the home...or even a neighbor. Because the frequency can be changed, these problems are usually easily solved.

Was there a particular reason why you want an IR remote instead of an RF remote? "



153. Question #9215 Posted: 11/28/2011 2:42:22 PM
my home is 10 yrs old and we have been changing all fans to antique brass. in our master bath there are 2 existing lites, the jboxes SEEM to be only nailed,supported from one side so my first install seems to lean...question, is there a easy fix to get support to the other joist for the other side of the jbox without having to cut up sheetrock ? its the bottom floor of 2 story.

Answer: "You can use an adjustable fan brace. To install one, you would remove the junction box from below. Insert the brace into the ceiling through the hole where the j-box was. Twist it so that it expands until it is wedged between the 2 joists. Use the bracket that comes with the fan brace to attach the junction box to the brace and then install your fan. There are a couple braces to choose from and here are the links:

. "



154.
See This Fan
#9211 Posted: 11/26/2011 7:50:25 PM
What are other comparable fans that are WET rated and 52" or larger? Looking to stay around 200 bucks but want to see alternatives. Does this Carrera veranda fan come with a warranty? We don't know Emerson very well so are looking for alternatives. Thanks!

Answer: "Here is a link to our selection of Outdoor Wet Rated Ceiling Fans. You can use the filters on the left side of the page to narrow down your choices based on size, finish and style. The default sort is by highest quality and performance, so you will automatically see the models we recommend first (within the top 20 results). If you want specific advice, please call us and we will be happy to go through the various options and compare them for you. If you want specific advice, please call us and we will be happy to go through the various options and compare them for you.

FYI: The Carrera Veranda is a fantastic outdoor wet rated ceiling fan. Great quality and performance, making it one of your best choices in this price range. Emerson Electric is one of the oldest ceiling fan manufacturers having started making ceiling fans in the USA in 1895, just a few years after Hunter. They make a much higher quality product than most other ceiling fan manufacturers and are only sold at ceiling fan specialty shops rather than mass merchants, which is why they are less recognized by the average consumer. To find out why Emerson ceiling fans are a great choice, read about Emerson Ceiling Fans here!. You may also want to read this article: Who Makes the Best Ceiling Fans."



155. Question #9210 Posted: 11/26/2011 12:46:57 PM
Looking for Hunter outdoor deiling fan #21955

Answer: "The Hunter fan model 21955 is the Hunter Mariner, which is a low end fan that Hunter makes exclusively for Home Depot. We do not sell or recommend this particular Hunter fan. Please call us and we will be happy to help you choose a higher quality fan that is reasonably priced. We have over 2,000 ceiling fans to choose from, many of them being rated for use outdoors. Call: 1-800-201-1193 and we will be happy to discuss the differences between higher quality fans and those made for and sold by mass merchants."


156. Question #9203 Posted: 11/26/2011 12:26:17 PM
Can this fan be operated with remotee control? Can it be added at a later date? Will it accept a extention from a old hunter unit IE 24 year old cast motor type? thanks Chuck

Answer: "Yes, you can add a remote control to the Hunter Paramount XP. I would recommend buying a new downrod since there have been changes in the way they are threaded and attached over the years. You can select the downrod and remote by clicking on the appropriate orange buttons below the picture of the fan on the product detail page where it says "Choose custom options here"."


157. Question #9200 Posted: 11/26/2011 12:20:56 PM
I want a ceiling fan overhead of my bed to be able to feel the air blowing on the bed... is a 52" fan for "up to 20X20 rooms" not going to do that but rather blow air outside of the blade radius? Or will it work? My room is in the 13"X15" range.

Answer: "A 52" ceiling fan will work just fine if it is installed directly above the bed...or very close to that. The majority of airflow that you feel from a ceiling fan is in the column of air directly beneath the fan that is the diameter of the blade span. The further away from that column of air you get, the less air you feel (dramatically). Your room is about the same size as my bedroom and I have a 52" fan installed just over the foot of the bed and it works perfectly. Just make sure you buy a good quality fan that has an airflow rating over 6,000 CFM and you will be quite satisfied. BTW, a 52" fan is too small for a 20 x 20 room. A room that size should be using a 60" to 72" fan."


158. Question #9194 Posted: 11/26/2011 12:06:04 PM
would like to order a ceiling fan from an agent I live in canada what number can I call?

Answer: "For those who live outside the continental USA and cannot reach us through our 800 number, please call us at: 1-562-594-1249."


159. Question #9192 Posted: 11/26/2011 12:00:24 PM
Is it correct when turning on a ceiling fan, if you want the slowest setting too select the fastest first let the fan build up some speed then turn the ceiling fan down too the slower setting. I believe that turning the fan too the slowest setting first will labour and stress the motor. thank you.

Answer: "It does not matter whether you start your ceiling fan on the highest or lowest setting, providing you have a quality ceiling fan. Cheaper fans from home centers may wear out if they are always started on the lowest setting, but we have had no issues with the fans we sell starting them in this manner. As a matter of fact, some of our fans are actually set up to start on the lowest speed."


160. Question #9189 Posted: 11/26/2011 11:53:21 AM
Bedroom ceiling fan - need one that is extremely quiet. What brand or specifications would you recommend.

Answer: "Any of the fans on our site that have a quality rating of 4 or 5 will run dead quiet and are great for bedrooms. Without knowing the size of the bedroom, I cannot make any specific recommendations. For more info and recommendations, please read more about Who makes the best ceiling fans."


161.
See This Fan
#9187 Posted: 11/26/2011 11:47:52 AM
I am interested in buying (2) minka air flyte F531-L-BN-MG fans to be used side by side in the same room. Will (1) wall control transmitter control both fans if all 16 set code combinations are the same on the transmitter and both receivers?

Answer: "It is possible to operate 2 fans from a single wall control, but not recommended by us or the manufacturer. The reason is that the transmitters only operate between 30 and 40 feet from the fan and as you get further away, the less reliable the communication will be between the transmitter and receiver. The odds are that your fans will become out of sync and you will end up quite frustrated trying to turn them both on and off at the same time. My suggestion would be to purchase separate remote controls for each fan so that you can operate them independently with no frustration. This way you do not have to wire an additional wall control for the second fan."


162. Question #9182 Posted: 11/23/2011 7:09:50 PM
HI, I got a new fan from you guys from lows and it didnt come with a instructions to program the remote i was wondering if i could get instructions by email?

Answer: "Sorry, we do not sell fans form Lowes. They have their own brand of fans called Harbor Breeze. Please contact Lowes for any questions you have about their products."


163. Question #9179 Posted: 11/21/2011 1:16:41 AM
Can i use any light fixture kit on my hunter celing fan?

Answer: "No, Hunter has their own way of mounting light fixtures to their fans, so other brands will not fit. The finishes rarely match either.

You will need to purchase a Hunter fixture for your Hunter fan. But also, you must be sure that Hunter even makes fixtures that fit your particular model. Do you know the model number of the fan you own? If so, let me know and I'll see if I canít check to see what fits your fan. Or try emailing me some pictures of your fan. Email to: gregt@hansenwholesale.com "



164. Question #9178 Posted: 11/21/2011 1:15:11 AM
Are downroads interchangeable across brands. We will replace (ordering soon) some old hunters with the Minka aire I52 and are hoping to keep the original downrods. Colors match, but I wonder about diameters and threads. thanks!

Answer: "No, downrods are not typically interchangeable between brands...and particularly between Hunter and other brands. Yes, the threads and diameter are different, as well as the drilled holes and location of the holes that are used to mount the fan to the pole. You will need to purchase a new downrod and use it along with all of the mounting hardware that comes with the Minka Aire fan."


165. Question #9177 Posted: 11/21/2011 1:13:25 AM
Need advice to remove ceiling fan Casablanca Model No. CB 184440 from the ceiling. The fan is so tight to the ceiling I cannot get a screwdriver between the fan to get to a slot in the cover that is against the ceiling. I can see a screw in the slot but cannot get to it. Do I have to take the fan apart? Or what?

Answer: "Not sure what model of Casablanca fan you have since the model number you supplied is not a Casablanca model number. Regardless, my suggestion is that you tilt the fan away from you as you attempt to remove the screw. The fan sits in a ball that can rotate up to 30 degrees when you push on it. Be careful not to bend the blade irons by pushing on the blades. I would remove the blades first for that matter to make it easier. Also, it is best if you use a very short phillips head screwdriver.

If you email me some pictures of your fan, I will most likely recognize it and may be able to offer a different tip, or at least confirm that my advice was correct. Email pictures to: gregt@hansenwholesale.com "



166. Question #9176 Posted: 11/21/2011 1:11:46 AM
Find Hamilton Bay UC7078T controller

Answer: "Hampton Bay is sold only by Home Depot (it is their own house brand). Please contact them for questions you have about their products. We do not have any documentation for Hampton Bay ceiling fans nor do we recommend or offer support for them."


167. Question #9174 Posted: 11/20/2011 9:39:07 AM
bought a new house fan is missing light bulb modle # AER52BP5LKRS what bulb is needed

Answer: "Your fan is a Harbor Breeze fan. Harbor Breeze is the house brand for Lowes, so you will need to contact them for information about your fan. You can view the Harbor Breeze Aero fan here on their website: Harbor Breeze Aero"


168. Question #9168 Posted: 11/19/2011 1:23:33 PM
For some unknown reeason my fan blades are now turning in the reverse mode. I do not have a remote control for the fan. I have a wall dial setting to run the fan. It has been installed for 3 years now and was always turning in the forward mode to move air downward. I have tried to locate the switch on the motor housing but can not find it without taking the whole fan down. Can you tell me where the switch is? Is it possible the TV remote had an effect on the change of direction

Answer: "I need to know the brand and model number of your ceiling fan to be of much help. That info should be located on a label that is on the top of your fan. Also, if you can email me some pictures of your fan, it will help. Email pictures to: gregt@hansenwholesale.com"


169. Question #9167 Posted: 11/19/2011 9:59:17 AM
To whom, I love your website, it is so informative and I have used it to purchase the Emerson Eco Midway earlier this year for my home. I am now helping my brother set up a couple of restaurants and wanted some advice on commercial ceiling fans. Are their any obvious differences and what should I be looking for? Thanks Oliver McClarty

Answer: "There are not really any "Commercial" ceiling fans. There are what you would call "Industrial" ceiling fans, but those are used in very large open areas such as manufacturing facilities and warehouses. Most restaurants do not use industrial ceiling fans, but rather choose the types of fans you see on our website with all. Most restaurants that we deal with choose higher quality fans that have a particular style and finish that fits their decorative theme. When searching our website, the default sort results will put the higher quality models first, making it easy to find them.

Can you email me some pictures of the restaurant? I'll be happy to offer some suggestions, or forward your response to one of other ceiling fan experts who can take you through the decision making process. Email your pictures to: gregt@hansenwholesale.com "



170. Question #9165 Posted: 11/15/2011 6:15:58 PM
Hi. Is the minimum height 24"? I see that you have 3 different drive rod lengths mentioned, but I only saw 24" and 36". We have an 11 x 11 room with a 9 foot ceiling. We would be going with the 18" blades to make the size 44". If you had a shorter drive rod might that work? Thanks!

Answer: "The 24" version (with the 9" rod) is the shortest version available and is designed for ceilings at least 9 feet high. This puts the blades at just a little over 7 feet from the floor, which meets building codes.

The mention of 3 different rod sizes was incorrect. Emerson actually had a longer model (48") in the past that was discontinued, but we failed to change the description on our site. My apologies...seeing as I am the webmaster and am responsible for such changes. I have made the correction so future visitors will not be confused. "



171.
See This Fan
#9163 Posted: 11/14/2011 1:05:30 PM
I just bought a 44" MinkaAire Concept II fan and meant to get the 52" fan. Do you sell only the blades? And, will the 52" blades fit the 44" fan? thanks!

Answer: "We do sell the blades separately. However, the 52" concept II fans have a larger motor which is designed to accommodate the larger blades. If you put the larger blades on the small 44" motor, it will not operate properly and most likely burn out because it is not designed to handle the additional torque. So changing out the blades is not a viable solution. If you purchased the fan from us, simply give our customer service department a call so you can arrange to exchange your fan."


172.
See This Fan
#9159 Posted: 11/12/2011 3:32:10 PM
Hello, Your website is THEE MOST informative and helpful and once I narrow my decision I will happily be purchasing my fan from you. I am between the Hunter Classic original, the Emerson Premium and the Emerson Carrera Crande DC. All have various pluses and minuses for my application. I would like to know how much risk of oil leakage the Hunter poses..?

Answer: "I have been in the ceiling fan business for over 25 years and during that time have never had a custom report that oil leaked from their Hunter Original ceiling fan other than when they took it down and moved it. You just need to be careful not to tip the fan too much when there is oil in it. Once installed, it won't leak."


173.
See This Fan
#9152 Posted: 10/24/2011 1:05:09 PM
Is this fan 220 volts?

Answer: "The Fanimation Keistone is NOT a 220Volt fan. The voltage (120 volts) is included in the list of specifications on the product page from which your question was posted. We do have quite a few 220 Volt ceiling fans available, but not all of them are searchable in our database. Use these links for more information about the 220 Volt Ceiling Fans that we offer:

."



174. Question #9150 Posted: 10/24/2011 12:11:12 PM
CF705SAW, I spoke with someone there on Friday they said you had one left. I would like to purchase I have a purchase order number. Please call me

Answer: "Yes, we do have one of these left at this time. One of our customer service professionals will call you shortly to take care of your needs."


175. Question #9147 Posted: 10/24/2011 11:55:36 AM
Good afternoon, Please let me know if you are able to quote me on the following fans Qty 34 220V 52" Ceiling Fans with 3spd reversible motor I actually have 8 different quotes to do for the same customer with different quantities for these fans on each request. I would like a quote in these including freight to Glens Falls NY 12801 as well as lead time. I would also need a spec sheet of some sort to send to customer. Thank you in advance, Lori

Answer: "Thank you for your request. One of our Trade Department professionals will contact you shortly to go over your needs and make sure you get the best quantity discount possible for the 220 volt fans you need."


176. Question #9145 Posted: 10/24/2011 11:50:58 AM
Do you ship to Canada?

Answer: "Yes, we do ship to Canada. You will need to call and place your order so that we can quote you the correct shipping rate. If you cannot reach us from our 800 number (1-800-201-1193) you can call our local number at: 1-562-594-1249."


177.
See This Fan
#9144 Posted: 10/24/2011 11:47:06 AM
I have a Fanimation fan and want to add a light fixture - I have seen model LK250 which looks the same as your picture - do you sell the light fixtures separately?

Answer: "You can order the Fanimation LK250 ceiling fan light fixture separately using this link: Fanimation LK250 Light Kit"


178. Question #9140 Posted: 10/17/2011 12:02:22 PM
do you have replacement parts for Hapmton Bay 52dc10 glass cover?

Answer: "Sorry, we do not carry any replacement parts for Hampton Bay ceiling fans. Hampton Bay fans are sold only by Home Depot, it is their own house brand. So you will need to contact Home Depot to see if they can supply what you need. It is my experience that they do not supply replacement glass for their fans in most cases. In contrast, if you buy a fan from us and break your glass (within the first 5 years), we will replace it FREE. This is an exclusive policy that we provide only to our customers."


179. Question #9136 Posted: 9/2/2011 1:37:20 PM
Hello, I am interested inknowing if you carry the OUTDOOR remote control for this ceiling fan. Hunter stone haven # 23945. Thank You

Answer: "Hunter does not make a remote control for the Stonehaven ceiling fan that is rated for use outdoors."


180. Question #9135 Posted: 8/29/2011 4:53:04 PM
Good evening. Can this fan be dropped 4 feet from mounting flange ? Thanks Roger

Answer: "Yes. You can purchase a 4 foot downrod by clicking on the orange "Downrods" button just beneath the main picture of the fan on the product detail page."


151 to 180 of 4641 Posts: Back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... Next



Have a Question About? Ask an Expert!
Ask Your Questions Here!
(500 characters max)

*Name: 
*Email:  
Phone:  
Your information is kept private. Leave your phone# if you wish to speak directly to an expert (recommended)!

(We only respond to questions about brands that we sell)

Answers to Recent Ceiling Fans Questions Posted To This Page
  1. Question #9487 - Posted: 4/21/2014 10:11:58 AM

    Ceiling Fans Question - Minka Aire Model MF-F888-ORB

    View  model MF-F888-ORB
    MF-F888-ORB - http://www.hansenwholesale.com/ceilingfans/minkaaire/model.asp?ProdNo=MF-F888-ORB

    QUESTION: Is there a possibility of a 6" downrod? If not, are we able to cut the 12"?

    ANSWER: The Minka Aire Slipstream comes with a 3 1/2" and a 6" downrod in the box, it does not include a 12" downrod (which would be sold separately).

  2. Question #9483 - Posted: 4/18/2014 9:57:58 AM

    Ceiling Fans Question - Emerson Model CF1ORB

    View  model CF1ORB
    CF1ORB - http://www.hansenwholesale.com/ceilingfans/emerson/model.asp?ProdNo=CF1ORB

    QUESTION: Does this fan have the option of having larger blades?

    ANSWER: The Cornerstone is designed by Emerson to be a 52" fan...they do not make any other size blades.

  3. Question #9482 - Posted: 4/15/2014 9:07:09 AM

    Ceiling Fans Question - Casablanca Model CA-55061

    View  model CA-55061
    CA-55061 - http://www.hansenwholesale.com/ceilingfans/casablanca/model.asp?ProdNo=CA-55061

    QUESTION: The add shows a 4 speed wall control with a lite control. Is that included in the price of the 55061 Casablanca fan?

    ANSWER: The Panama Gallery fan does include the 4 speed wall control at the price published on our site. The optional 99020 hand held remote control is also included FREE for a limited time. (That offer may have expired by the time other visitors read this posting).

  4. Question #9481 - Posted: 4/11/2014 8:28:36 AM

    Ceiling Fans Question

    http://www.hansenwholesale.com/ceilingfans/default.asp

    QUESTION: what is best company of fans

    ANSWER: Here is a link to an article that talks about "Who Makes The Best Ceiling Fans".

  5. Question #9480 - Posted: 4/8/2014 1:41:59 AM

    Ceiling Fans Question

    http://www.hansenwholesale.com/recommendations.asp

    QUESTION: how big of a fan will I need for a room this big 20 feet wide 30 feet long and 26feet hith

    ANSWER: Your room is too large for any single ceiling fan. I would recommend 2 60" to 72" fans and you will most likely need to purchase two 6 foot long downrods and a downrod coupler for each fan so you can join the downrods together to create 12 foot long downrods. If you can only install a single ceiling fan, I would suggest using an 80" fan. Please call us so we can go over your options and help you select the best fan(s) for your application. Call: 1-800-201-1193. You can also email pictures of your room to gregt@hansenwholesale.com.

  6. Question #9477 - Posted: 4/8/2014 1:33:05 AM

    Ceiling Fans Question - Casablanca Model CA-55021

    View  model CA-55021
    CA-55021 - http://www.hansenwholesale.com/ceilingfans/casablanca/model.asp?ProdNo=CA-55021

    QUESTION: will a 1994 wall for a intelertouch and rods work with a new fan ?

    ANSWER: No, the inteli-touch system is antiquated and not compatible with new Casablanca fans. Casablanca has also changed their mounting hardware and downrods, so the older downrods will not work either.

  7. Question #9473 - Posted: 4/4/2014 8:12:01 AM

    Ceiling Fans Question

    http://www.hansenwholesale.com/ceilingfans/sizes.asp

    QUESTION: We have a small office, 9 feet by 11 feet. We just put in a wall to wall, floor to ceiling built in cabinet. The ceiling fan, which centered in the center of the ceiling, is not now. It is closer to the built in and it seems more air is being pushed toward the built in. Is this the effect of the built in? Can anything be done to push more air to the desk, which is opposite the built in?

    ANSWER: The built in cabinet is likely impeding the natural airflow pattern of the fan, which can cause it to move less air. Several options: 1) Relocate the fan closer to the desk. 2) Buy a larger fan. 3) Buy a more powerful fan of the same size. The amount of airflow a fan is capable of producing is measured in CFM (Cubic Feet of Airflow per Minute). You will find it easy to compare the CFM between all of the fans on our site (where CFM is available). Give us a call and we will be happy to go over these options in more detail. If you can email me some pictures of your room, I will be happy to take a look and see if there is anything else I can suggest. Email pictures to: gregt@hansenwholesale.com

  8. Question #9472 - Posted: 4/3/2014 8:30:36 AM

    Ceiling Fans Question - Emerson Model CF955WW

    View  model CF955WW
    CF955WW - http://www.hansenwholesale.com/ceilingfans/emerson/model.asp?ProdNo=CF955WW

    QUESTION: Is it possible to use dimmable CFL bulgs in Midway Eco and will remote allow them to dim?

    ANSWER: Unfortunately the Emerson Midway Eco remote does not have a dimming function, so although you could install dimmable CFL bulbs, you would not be able to dim them. As I have mentioned previously, the lack of dimming capability is the only complaint we get about this fan...and rightfully so. This is a problem for virtually ALL ceiling fans with lights from ALL brands that meet Energy Star requirements. If you really need dimming capability and are looking for a ceiling fan that has a DC motor, I would suggest you consider the Casablanca DC Stealth. The DC Stealth does not meet Energy Star requirements because it incorporates a 100 watt halogen bulb, but it does have a super efficient DC motor. Casablanca chose to go that way in order to meet the needs of people looking for a high quality contemporary style ceiling fan with a super efficient DC motor and a dimmable light. Here is a link to the: Casablanca DC Stealth Model 59105 in White.

  9. Question #9470 - Posted: 4/3/2014 8:17:20 AM

    Ceiling Fans Question - Emerson Model CF787ORB-72

    View  model CF787ORB-72
    CF787ORB-72 - http://www.hansenwholesale.com/ceilingfans/emerson/model.asp?ProdNo=CF787ORB-72

    QUESTION: Model CF787ORB comes with a 4 speed wall control. How does it reverse the fan blades direction ? It is located at 20feet off the ground

    ANSWER: The Emerson Carrera Grande has a manual reverse switch on the motor housing. Because your ceiling is so high, reversing the fan manually is obviously not going to happen. Emerson makes a special remote control transmitter and receiver that is capable of reversing the fan. This remote can be installed as a wall control and also be used as a hand held remote. Here is a link to the components: SR650-RC212. They also have another remote only option with a receiver that cannot be used as a wall control. Here is a link to that system: SR600-RC212. Although the receiver is not shown in the picture, it is included in the model that we are selling.

    Keep in mind that in order for these to work, you must install the receiver unit in the canopy of the fan when you install the fan. If you do not install it then, you will have to get up there to do it later...so be sure to purchase these components along with your fan. Also, rather than using the links above to purchase these parts, you can simply add them to your original fan purchase by clicking on the orange button labeled "Controls" below the picture of the fan on the main product details page...or just give us a call and we will make sure you get everything you need.

  10. Question #9469 - Posted: 4/3/2014 8:02:18 AM

    Ceiling Fans Question

    http://www.hansenwholesale.com/search.asp

    QUESTION: Where can I find a replacement globe for my harborside breeze Wakefield ceiling fan?

    ANSWER: Harbor Breeze ceiling fans are sold only by Lowes, so you will need to contact them to see if they can supply you with the globe you need.

Search & Compare
Energy Efficient Ceiling Fans
Ceiling Fans with Lights
Ceiling Fan Prices
CFM Airflow on High Speed
(Cubic Feet of Air/Minute)
Other Ceiling Fan Filters
Ceiling Fan Accessories
Need to fix your fan?

Energy Star Ceiling Fans and Lighting Energy Star Products Energy Star Ceiling Fans Energy Star Lighting

Consumer Sales
Product Info and Ordering
Phone: 1-800-201-1193
Phone2: 1-562-594-1249 (outside USA)
Fax: 1-562-626-8270
Email: Information Request
Mon-Fri 7am-6pm, Sat 7am-5pm, Sun 8am-6pm (PST)

Customer Service
Questions About Pending Orders
Phone: 1-800-607-2665
Phone2: 1-562-594-1249 (outside USA)
Fax: 1-562-626-8270
Email: Customer Service
Hours: Mon-Fri: 7am-5pm (PST)

Trade/Resale Accounts
Resale, Contractors, Etc.
Phone: 1-800-365-3267
Phone2: 1-562-594-1249 (outside USA)
Fax: 1-562-626-8270
Email: Information Request
Hours: Mon-Fri: 8:30am-4:30pm (PST)

Terms/Conditions/Privacy
About Us
Ceiling Fan Blog

Corporate Mailing Address and Warehouse
Hansen Wholesale 11132 Winners Circle Suite 100, Los Alamitos, CA 90720

Thanks for choosing Hansen Wholesale
Copyright © 1994-2014 Hansen Wholesale

The End