Products Navigation Menu Ceiling Fans Guaranteed Lowest Prices All types of Lighting for your home Fireplace Gas Logs Fireplace decor, screens and accessories Firemagic Barbecues Furniture and Decor
Lighting Homepage / /

Sorry, model 5524-PW-CL-S is either Discontinued or no longer exists on our site

Model 5524-PW-CL-S is either Discontinued or no longer exists on our site

Product Info

Basic Info
Our Model# | ItemID:
Availability[] Call for availability
ENERGY STAR Qualified No
Dark SkyNo
Other ListingsN/A
FamilyFamily Not assigned
Sub Category
Finish Group
Finish Name
Style Group

Light Bulb Lumen Comparison Chart

LED bulbs are now the best energy saving choice and will soon become your only choice. Here is a quick guide to the equivalent lumens between LED, CFL and Incandescent bulbs based on wattage. Keep in mind that the wattage of a bulb does not necessarily determine the lumens as the chart below suggests, so be sure to check the actual lumen output of any bulb for a more accurate comparison.

Have a Question About? Ask an Expert!
Ask Your Questions Here!
(500 characters max)

Your information is kept private. Leave your phone# if you wish to speak directly to an expert (recommended)!

(We only respond to questions about brands that we sell)

Answers to Recent Lighting Questions Posted To This Page
  1. Question #8105 - Posted: 5/7/2010 11:02:56 AM

    Lighting Question - Crystorama Model CL-4600-G

    View  model CL-4600-G
    CL-4600-G -

    QUESTION: I would like to know if the fixture actually has green coloration as this is not mentioned in the description.

    ANSWER: Although the fixture is produced in a gold leaf finish, there is a slight greenish hue to it depending on the angle from which it is viewed. This is the nature of gold leaf. That being said, the picture of the fixture appeared greener to me than the actual finish, so I applied some color correction to make it appear closer to the actual finish. Please keep in mind that all computer monitors display colors differently, so the color of virtually anything you see online will likely be different than the actual item in real life.

  2. Question #4304 - Posted: 2/25/2008 2:00:45 PM

    Lighting Question Model CL-5635-G


    QUESTION: Can I order this with a bronze finish?

    ANSWER: Unfortunately, Crystorama only makes this fixture in the gold finish as shown.

  3. Question #3090 - Posted: 11/9/2007 3:07:15 PM

    Lighting Question Model CL-4903


    QUESTION: why aren't the prices listed? was comparison shopping for various lighting fixtures...

    ANSWER: We prefer the human approach. Not listing prices allows us to show more options and customize many of the items we carry for your needs. It also allows us to be more flexible with the price since we will generally beat the best price you find as you comparison shop. Please give us a call during our business hours and our experts will help you find what you need at the guaranteed lowest price.

  4. Question #2667 - Posted: 10/22/2007 2:33:18 PM

    Lighting Question Model CL-5636-G


    QUESTION: Is the 29" only from the base of fixture to the poll (before chain starts? In otherwords, the top plate and chain in the photo are not included in height?

    ANSWER: Yes, you are correct. The additional chain (which is supplied at a length of about 8 feet) is not included in the height of the fixture.

  5. Question #2172 - Posted: 9/29/2007 12:42:53 PM

    Lighting Question Model CL-7002-AB


    QUESTION: Would this be suitable for a living room with provincial furniture? I plan on putting them over an antique mantle, measuring 64" in length that has a pink mirror above it measuring 60"?

    ANSWER: Without question...perfect for above a fireplace in a Provincial setting.

  6. Question #2026 - Posted: 9/21/2007 11:17:44 PM

    Lighting Question - Crystorama Model CL-5124-AW

    View  model CL-5124-AW
    CL-5124-AW -

    QUESTION: Does this item plug in or a hatdwire installation? Are the shades included? If the shades are seperate, what is the item number? Also what is ythe cost of the chandelier? Thanks, Margie

    ANSWER: The fixture is hardwired. It will come with 8 feet of chain and wire that can be cut to shorter lengths. The shades (model 22SH) are not included in the price, meaning they are sold separately. We have updated the description to state this so that there is no confusion.

  7. Question #1485 - Posted: 8/26/2007 3:55:27 PM

    Lighting Question Model CL-2501-OB-SAQ


    QUESTION: Do you have any traditional sconces that hold a candle rather than being wired for electricityd? I need two to go beside a walnut secretary that is 40 inches wide and 90 inches high. We cannot put in an electrical fixture because the walls are plaster. Thanks(like fixture cl2501obsaq

    ANSWER: Candle sconces are not our specialty...however, we do have one model available per chance it will fit your needs. Here is a link: Candle Sconce

  8. Question #1183 - Posted: 8/8/2007 5:27:32 AM

    Lighting Question Model CL-724-OB-SAQ


    QUESTION: Are the crystals on this fixture amber in color or white? Thanks for your help. Denise

    ANSWER: They are clear crystal.

  9. Question #690 - Posted: 7/5/2007 12:32:50 AM

    Lighting Question Model CL-5731



    ANSWER: Ceiling mount light fixtures do not come with an on and off switch on the light fixture itself. It is assumed that a ceiling mount fixture will be wired to a wall switch or dimmer.

  10. Question #336 - Posted: 5/23/2007 2:26:02 AM

    Lighting Question Model CL-2715-OB-GTS


    QUESTION: Is this chandelier available in a pewter finish?

    ANSWER: Unfortunately, this classic elegant style crystal chandelier is only available in the Olde Brass finish as shown.

Hansen Wholesale on Facebook Hansen Wholesale on Twitter Hansen Wholesale on YouTube Hansen Wholesale at LinkedIn Hansen Wholesale on Pinterest Hansen Wholesale on Google Plus Hansen Wholesale on Houzz
The Most Efficient Ceiling Fans
Now accepting PayPal
Tell us your Ceiling Fan ideas!
Bookmark this page!

Energy Star Ceiling Fans and Lighting Energy Star Products Energy Star Ceiling Fans Energy Star Lighting
Ceiling Fans - Lighting - Remodeling and Home Design

Consumer Sales
Product Info and Ordering
Phone: 1-800-201-1193
Phone2: 1-562-594-1249 (outside USA)
Fax: 1-562-626-8270
Email: Information Request
Mon-Fri 7am-6pm, Sat 7am-5pm, Sun 9am-5pm (PST)

Customer Service
Questions About Pending Orders
Phone: 1-800-607-2665
Phone2: 1-562-594-1249 (outside USA)
Fax: 1-562-626-8270
Email: Customer Service
Hours: Mon-Fri: 7am-5pm (PST)

Trade/Resale Accounts
Resale, Contractors, Etc.
Phone: 1-800-365-3267
Phone2: 1-562-594-1249 (outside USA)
Fax: 1-562-626-8270
Email: Information Request
Hours: Mon-Fri: 8:30am-4:30pm (PST)

About Us
Ceiling Fan Blog

Corporate Mailing Address and Warehouse
Hansen Wholesale 11132 Winners Circle Suite 100, Los Alamitos, CA 90720

Thanks for choosing Hansen Wholesale
Copyright 1994-2016 Hansen Wholesale

The End