Products Navigation Menu Ceiling Fans Guaranteed Lowest Prices All types of Lighting for your home Fireplace Gas Logs Fireplace decor, screens and accessories Firemagic Barbecues Furniture and Decor
Lighting Homepage / /

Sorry, model DF-80231-ORB is either Discontinued or no longer exists on our site

Model DF-80231-ORB is either Discontinued or no longer exists on our site

Product Info

Basic Info
Our Model# | ItemID:
Availability[] Call for availability
ENERGY STAR Qualified No
Dark SkyNo
Other ListingsN/A
FamilyFamily Not assigned
Sub Category
Finish Group
Finish Name
Style Group

Light Bulb Lumen Comparison Chart

LED bulbs are now the best energy saving choice and will soon become your only choice. Here is a quick guide to the equivalent lumens between LED, CFL and Incandescent bulbs based on wattage. Keep in mind that the wattage of a bulb does not necessarily determine the lumens as the chart below suggests, so be sure to check the actual lumen output of any bulb for a more accurate comparison.

Have a Question About? Ask an Expert!

Talk To A Live Expert!
Call: 1-800-201-1193

or...Ask Your Questions Here!
(500 characters max)

Your information is kept private. Leave your phone# if you wish to speak directly to an expert (recommended)!

(We only respond to questions about brands that we sell)

Answers to Recent Lighting Questions Posted To This Page
  1. Question #5804 - Posted: 7/10/2008 8:52:56 AM

    Lighting Question - Designers Fountain Model 96131-NI

    View  model 96131-NI
    96131-NI -

    QUESTION: I have 3 small Designer Fountain Barcelona pendant lights (96130-NI)and the 5 light chandelier (96185-NI)in my kitchen. The problem is the outdated flush mount ceiling fan. I still need a flush mount fan, but do you have something that comes with a single globe similar to the Barcelona globe design (42" or 48").

    ANSWER: Before I answer, I need to know just how high the ceiling is. If the ceiling is 8 feet high, then you really do not need a hugger fan and your options will be rather unlimited. If the ceiling is lower than 8 feet, then a hugger fan may be your only choice, although many of standard fans come with what is called a flush mount adapter, which nearly turns them into hugger fans. I also need to know if the fan must be in a similar finish as the Designers Fountain fixtures (which will limit your choices dramatically). Can you answer these questions as well as email me some pictures of the kitchen?

  2. Question #5208 - Posted: 5/26/2008 8:03:15 PM

    Lighting Question - Designers Fountain Model 1751-RT

    View  model 1751-RT
    1751-RT -

    QUESTION: I deleted your last e-mail could you e-mail me again.

    ANSWER: If you sent a previous question through this Ask the Exprt forum, I cannot locate any correspondence with your email address. If you called and spoke to one of our representatives, or sent a request to, then I suggest you simply call during our normal business hours and have someone check to see who you corresponded with.

  3. Question #4893 - Posted: 4/28/2008 1:17:29 AM

    Lighting Question Model 2326-BK


    QUESTION: Is the 2326-BK available with frosted glass? Thanks, Joe

    ANSWER: No, it is only available with the glass that is shown. Please call us and we will gladly help you find a ficture that does meed your needs.

  4. Question #4077 - Posted: 1/27/2008 12:29:22 PM

    Lighting Question Model 4795-WH


    QUESTION: How do you change the light bulb for this model. 4795-WH flush Mounts. I unscrewed the white fixture. I see a U shaped light bulb. I tried to unscrew it, but it does not come out?

    ANSWER: This light fixture uses 1 13W PL (fluorescent) lamp with a GX23-2 base. This type of bulb simply plugs in, so to change it you would pull it out of the socket and push in a new lamp.

  5. Question #4032 - Posted: 1/22/2008 10:26:12 AM

    Lighting Question Model 9072-NI


    QUESTION: do you have this in a four light?

    ANSWER: Sure. The model number is 9074-NI. If you scroll down on this page, you will find it.

    Otherwise, use this link: Fountain Vista Bathroom Lighting Model #9074-NI

  6. Question #3866 - Posted: 1/6/2008 5:14:48 PM

    Lighting Question Model 4184-TA


    QUESTION: What material is this light fixture made of? Is this a metal or a composite kind of plaster?

    ANSWER: is made of cast resin, which is the material of choice nowadays because it is extremely durable and can be cast into very intricate patterns for substantially less money than metal. It is also light-weight and easy to install and will not rust or tarnish...yet has a very substantial look to it.

  7. Question #3614 - Posted: 12/11/2007 10:35:06 AM

    Lighting Question - Designers Fountain Model 96131-NI

    View  model 96131-NI
    96131-NI -

    QUESTION: How many bulbs are in is fixture and what are is the bulb wattage? Also what is the wattage in the pendent lights 96130-NI

    ANSWER: The Designers 96131-NI pendant uses 3-100W Med Base Bulbs. Thank you for asking this, we have added this missing information to our website.

  8. Question #3323 - Posted: 11/20/2007 8:33:12 AM

    Lighting Question Model 27112KD-PW


    QUESTION: How much dose it weigh?

    ANSWER: This fixture weighs approximately 25lb.

  9. Question #3258 - Posted: 11/18/2007 11:04:53 PM

    Lighting Question Model 4808-WH


    QUESTION: Does this fixture come in other colors?

    ANSWER: Sorry, currently this fixtue is only available in white. What other finish would you be interested in...maybe we can find you a similar fixture from a different brand in the finish you would like?

  10. Question #2386 - Posted: 10/8/2007 11:31:21 PM

    Lighting Question - Designers Fountain Model 96130-NI

    View  model 96130-NI
    96130-NI -

    QUESTION: I have 3 of these pendants, but I need 6 additional 12" tubes/down rods. Do you sell them, and if so how can I orde them?

    ANSWER: Please give us a call at 1-800-201-1193. We will be happy to check with the manufacturer on the availability and price to make sure you can get what you need.

Hansen Wholesale on Facebook Hansen Wholesale on Twitter Hansen Wholesale on YouTube Hansen Wholesale at LinkedIn Hansen Wholesale on Pinterest Hansen Wholesale on Google Plus Hansen Wholesale on Houzz
The Most Efficient Ceiling Fans
Now accepting PayPal
Tell us your Ceiling Fan ideas!
Bookmark this page!

Energy Star Ceiling Fans and Lighting Energy Star Products Energy Star Ceiling Fans Energy Star Lighting
Ceiling Fans - Lighting - Remodeling and Home Design

Consumer Sales
Product Info and Ordering
Phone: 1-800-201-1193
Phone2: 1-562-594-1249 (outside USA)
Fax: 1-562-626-8270
Email: Information Request
Mon-Fri 7am-6pm, Sat 7am-5pm, Sun 9am-5pm (PST)

Customer Service
Questions About Pending Orders
Phone: 1-800-607-2665
Phone2: 1-562-594-1249 (outside USA)
Fax: 1-562-626-8270
Email: Customer Service
Hours: Mon-Fri: 7am-5pm (PST)

Trade/Resale Accounts
Resale, Contractors, Etc.
Phone: 1-800-365-3267
Phone2: 1-562-594-1249 (outside USA)
Fax: 1-562-626-8270
Email: Information Request
Hours: Mon-Fri: 8:30am-4:30pm (PST)

About Us
Ceiling Fan Blog

Corporate Mailing Address and Warehouse
Hansen Wholesale 11132 Winners Circle Suite 100, Los Alamitos, CA 90720

Thanks for choosing Hansen Wholesale
Copyright 1994-2016 Hansen Wholesale

The End