Products Navigation Menu Ceiling Fans Guaranteed Lowest Prices All types of Lighting for your home Fireplace Gas Logs Fireplace decor, screens and accessories Firemagic Barbecues Furniture and Decor
Hansen Wholesale on Facebook Hansen Wholesale on Twitter Now accepting PayPal
NEW Eco Fans!The Most Efficient Ceiling Fans
Tell us your Ceiling Fan ideas!
Bookmark this page!

Lighting Finish Categories

Choose a finish group that is closest to the light fixture you need

Each of the finish groups below is broken down further into more specific finishes. Once you select a lighting finish category, you will be able to filter for various specific finishes as well as choose the type of lighing you are looking for. If you are looking for a specific finish, please do not hesitate to give our lighting experts a call. They will be pleased to help you find the perfect light fixtures for your home. Call 1-800-201-1193
Black & Gray
Light Fixtures
Brass & Gold
Light Fixtures
Bronze Finishes
Light Fixtures
Copper Finishes
Light Fixtures
Nickel/Chrome/Steel
Light Fixtures
Assorted Colors
Light Fixtures
Pewter & Silver
Light Fixtures
Rustic Finishes
Light Fixtures
White Fixtures
Light Fixtures
Offwhite & Beige
Light Fixtures
Wood or Wood-like
Light Fixtures
Alabaster
Light Fixtures
Crystal & Glass
Light Fixtures
Tiffany
Light Fixtures
Uncategorized
Light Fixtures

 

Have a Question About Something on This Page? Ask an Expert!
Ask Your Questions Here!
(500 characters max)

*Name: 
*Email:  
Phone:  
Your information is kept private. Leave your phone# if you wish to speak directly to an expert (recommended)!

(We only respond to questions about brands that we sell)

Answers to Recent Lighting Questions Posted To This Page
  1. Question #9488 - Posted: 4/30/2014 12:47:21 AM

    Lighting Question - George Kovacs Model P5040-077

    View  model P5040-077
    P5040-077 - http://www.hansenwholesale.com/lighting/georgekovacs/model.asp?Mfg=GK&ModelNo=P5040-077

    QUESTION: Do you have George Kovacs Alecias Necklace, designed by Alecia Wesner? I am looking for LED fixtures. Thanks

    ANSWER: Here is a link to the George Kovacs Alecia´s Necklace light fixtures by Alecia Wesner. If you cannot find what you like in the Kovacs line, use this link to view all LED light fixtures from all of our brands, then use the filters on the left side of the page to narrow your results.

  2. Question #9471 - Posted: 4/3/2014 8:21:21 AM

    Lighting Question - Elk Lighting Model 66135-3

    View  model 66135-3
    66135-3 - http://www.hansenwholesale.com/lighting/elk/model.asp?Mfg=EK&ModelNo=66135-3

    QUESTION: Is the Elk 66135 Billiard Chadwick adaptable for a sloped ceiling or use a ceiling fan sloped ceiling adaptor?

    ANSWER: The Chadwick Island fixture from Elk will in fact hang from a sloped ceiling using the components supplied with the fixture, so there is no need for a special adapter.

  3. Question #9465 - Posted: 3/7/2014 12:37:20 PM

    Lighting Question - Kenroy Model 91733CH

    View  model 91733CH
    91733CH - http://www.hansenwholesale.com/lighting/kenroy/model.asp?Mfg=KE&ModelNo=91733CH

    QUESTION: Can the Kenroy 91733 CH Arpeggio 3 light pendant be hung from a chain rather than direct ceiling mount?

    ANSWER: The Kenroy 91733 Pendant is not designed to hang from a chain. However, Kenroy does make a matching pendant that does hang from a chain. You can see it here: Kenroy 72133 Chain Mount Arpeggio Pendant.

  4. Question #9443 - Posted: 1/23/2014 12:56:09 PM

    Lighting Question

    http://www.hansenwholesale.com/lighting/murrayfeiss/default.asp

    QUESTION: Do you have replacement bulb shields for the Murray Feiss wall sconce fixture part number VS5303PW? It was discontinued in 2004. Thank you.

    ANSWER: I am sorry to say we do not have replacement shades for your Murray Feiss sconce. They have not been available for quite some time since the item was discontinued.

  5. Question #9436 - Posted: 1/23/2014 12:08:48 PM

    Lighting Question - Murray Feiss Model VS10401-CB

    View  model VS10401-CB
    VS10401-CB - http://www.hansenwholesale.com/lighting/murrayfeiss/model.asp?Mfg=MR&ModelNo=VS10401-CB

    QUESTION: what is the height from the center of the mounting plate of the top of the shade?

    ANSWER: The height from the center of the back plate to the top of the glass shade is approximately 4".

  6. Question #9271 - Posted: 1/28/2012 11:01:22 AM

    Lighting Question - Maxim Lighting Model MX-53035FTSN

    View  model MX-53035FTSN
    MX-53035FTSN - http://www.hansenwholesale.com/lighting/maxim/model.asp?Mfg=MX&ModelNo=MX-53035FTSN

    QUESTION: How much light does this fixture deliver (compare to a XXX Watt bulb)? I want to mount it in a hutch that sits on a desk.

    ANSWER: The Maxim 53035FTSN light fixture you are referring to has been discontinued and no longer available. We do not have any further details about it other than what is posted on our website.

  7. Question #9214 - Posted: 11/28/2011 12:14:04 AM

    Lighting Question - Uttermost Model UT-13709

    View  model UT-13709
    UT-13709 - http://www.hansenwholesale.com/lighting/uttermost/model.asp?Mfg=UT&ModelNo=UT-13709

    QUESTION: What is holding the wood to the rod? Is it a heavy duty bracket because it seem like the wood would be extremely heavy.

    ANSWER: There are 6 very sturdy metal brackets connecting the wood pieces to the rod. It is very sturdy construction and quite well crafted, particularly for the current price.

  8. Question #8730 - Posted: 9/13/2010 11:54:34 AM

    Lighting Question

    http://www.hansenwholesale.com/lighting/fixturesearch.asp

    QUESTION: Is there any way to find a replacement globe for a 1970era Ethan Allen hanging fixture? Thanks for any assistance

    ANSWER: Unfortunately, Ethan Allen is not a brand that we deal with, so we have no way of accessing parts. You either need to contact the manufacturer directly, or the dealer from which you purchased the lighting fixture. Here is a link to Ethan Allen contact info: http://www.ethanallen.com/client_services

  9. Question #8693 - Posted: 8/29/2010 6:16:21 PM

    Lighting Question

    http://www.hansenwholesale.com/requestinfo.asp

    QUESTION: Looking for VENICE GOLD GLASS "shade" that is 7" tall, 6" across bottom, used with Quoizel Piccolo pendant in Malaga--QUO-FM1506ML. "Gold" layer is peeling from glass shades and model is discontinued. Looking to buy several since I have 11 with potential problems. Thanks.

    ANSWER: We do not have any replacement globes in stock for your Quoizel Piccolo fixture and Quoizel has stopped manufacturing them, so we cannot order any for you.

  10. Question #8647 - Posted: 8/26/2010 11:29:51 PM

    Lighting Question - Murray Feiss Model SF243MSH

    View  model SF243MSH
    SF243MSH - http://www.hansenwholesale.com/lighting/murrayfeiss/model.asp?Mfg=MR&ModelNo=SF243MSH

    QUESTION: I wish to purchase the SF243MSFH semi-fluch mount. Is it available? Thanks.

    ANSWER: The Murray Feiss lighting fixture model SF243MSH has been discontinued and we have no more in stock.


Energy Star Ceiling Fans and Lighting Energy Star Products Energy Star Ceiling Fans Energy Star Lighting

Consumer Sales
Product Info and Ordering
Phone: 1-800-201-1193
Phone2: 1-562-594-1249 (outside USA)
Fax: 1-562-626-8270
Email: Information Request
Mon-Fri 7am-6pm, Sat 7am-5pm, Sun 8am-6pm (PST)

Customer Service
Questions About Pending Orders
Phone: 1-800-607-2665
Phone2: 1-562-594-1249 (outside USA)
Fax: 1-562-626-8270
Email: Customer Service
Hours: Mon-Fri: 7am-5pm (PST)

Trade/Resale Accounts
Resale, Contractors, Etc.
Phone: 1-800-365-3267
Phone2: 1-562-594-1249 (outside USA)
Fax: 1-562-626-8270
Email: Information Request
Hours: Mon-Fri: 8:30am-4:30pm (PST)

Terms/Conditions/Privacy
About Us
Ceiling Fan Blog

Corporate Mailing Address and Warehouse
Hansen Wholesale 11132 Winners Circle Suite 100, Los Alamitos, CA 90720

Thanks for choosing Hansen Wholesale
Copyright © 1994-2014 Hansen Wholesale

The End