Products Navigation Menu Ceiling Fans Guaranteed Lowest Prices All types of Lighting for your home Fireplace Gas Logs Fireplace decor, screens and accessories Firemagic Barbecues Furniture and Decor
Lighting Homepage / /

Sorry, model P339-084 is either Discontinued or no longer exists on our site

Model P339-084 is either Discontinued or no longer exists on our site

Product Info

Basic Info
Our Model# | ItemID:
Availability[] Call for availability
ENERGY STAR Qualified No
Dark SkyNo
Other ListingsN/A
FamilyFamily Not assigned
Sub Category
Finish Group
Finish Name
Style Group

Light Bulb Lumen Comparison Chart

LED bulbs are now the best energy saving choice and will soon become your only choice. Here is a quick guide to the equivalent lumens between LED, CFL and Incandescent bulbs based on wattage. Keep in mind that the wattage of a bulb does not necessarily determine the lumens as the chart below suggests, so be sure to check the actual lumen output of any bulb for a more accurate comparison.

Have a Question About? Ask an Expert!

Talk To A Live Expert!
Call: 1-800-201-1193

or...Ask Your Questions Here!
(500 characters max)

Your information is kept private. Leave your phone# if you wish to speak directly to an expert (recommended)!

(We only respond to questions about brands that we sell)

Answers to Recent Lighting Questions Posted To This Page
  1. Question #9488 - Posted: 4/30/2014 12:47:21 AM

    Lighting Question - George Kovacs Model P5040-077

    View  model P5040-077
    P5040-077 -

    QUESTION: Do you have George Kovacs Alecias Necklace, designed by Alecia Wesner? I am looking for LED fixtures. Thanks

    ANSWER: Here is a link to the George Kovacs Alecia´s Necklace light fixtures by Alecia Wesner. If you cannot find what you like in the Kovacs line, use this link to view all LED light fixtures from all of our brands, then use the filters on the left side of the page to narrow your results.

  2. Question #7787 - Posted: 3/15/2010 11:10:22 AM

    Lighting Question - George Kovacs Model GK-P8025-084

    View  model GK-P8025-084
    GK-P8025-084 -

    QUESTION: I have this fixture, but have broken 1 outer glass shade and 1 inner glass bulb (not the lite bulb, but the piece around it); can you get replacement parts? Thanks Peter

    ANSWER: Give us a call and we will be happy to order one for you.

  3. Question #7700 - Posted: 2/26/2010 5:02:59 PM

    Lighting Question Model GK-P850-084

    QUESTION: Please advise whether the GK-P850-840 has its own built-in switch, thanke you.

    ANSWER: Yes, the fixture does include an on/off switch.

  4. Question #7699 - Posted: 2/26/2010 5:01:41 PM

    Lighting Question - George Kovacs Model GK-P600-3-603

    View  model GK-P600-3-603
    GK-P600-3-603 -

    QUESTION: Please advise whether the GK-P600-3-603 and GK-P610-1-603 has its own built-in switch, thank you.

    ANSWER: Yes, all of the George Kovacs wall mounted swing arm lamps have a built-in switch to turn the lamp on and off.

  5. Question #7673 - Posted: 2/19/2010 12:07:37 PM

    Lighting Question - George Kovacs Model GK-P9451-2-614

    View  model GK-P9451-2-614
    GK-P9451-2-614 -

    QUESTION: Can you get 3 of these on a flat round plate to attach over a table.

    ANSWER: The George Kovacs Pendant model P9451-2-614 is only available as a single pendant. There is not a version of this item that has 3 pendants in a single cloud. However, you can wire 3 of them in succession with separate junction boxes if you really like the look of this pendant.

  6. Question #6489 - Posted: 9/3/2008 6:37:04 PM

    Lighting Question - George Kovacs Model GK-P9721-614

    View  model GK-P9721-614
    GK-P9721-614 -

    QUESTION: hi, do you have this light in black? thanks, marta

    ANSWER: No, it the George Kovacs pendant model GK-P9721-614 is only available in satin aluminum as pictured.

  7. Question #6404 - Posted: 8/26/2008 7:06:32 PM

    Lighting Question - George Kovacs Model GK-P220-084

    View  model GK-P220-084
    GK-P220-084 -

    QUESTION: Does this fixture have a dimmer or just an off/on switch?

    ANSWER: It has an on/off switch.

  8. Question #6268 - Posted: 8/16/2008 9:17:52 PM

    Lighting Question Model GK-P5110-617


    QUESTION: Can this pendant be shorter than 50"? Thanks

    ANSWER: As with most pendants of this type, you can cut the rod length shorter to fit your needs.

  9. Question #5552 - Posted: 6/21/2008 7:19:36 PM

    Lighting Question - George Kovacs Model GK-P591-084

    View  model GK-P591-084
    GK-P591-084 -

    QUESTION: I own a George Kovacs desk lamp that uses a very small push in bulb. The lamp is brushed stainless and was made in 1997. I need a new glass shade and a replacement bulb. Please try and help. Thanks, Charles Lounsbury

    ANSWER: We will need a model number of the lamp since they have made so many models that fit your description over the years. The model number should be on the bottom of the lamp. Please find this and email it to me, or email me a picture and I will go from there.

  10. Question #5182 - Posted: 5/25/2008 11:43:56 AM

    Lighting Question - George Kovacs Model GK-P583-084

    View  model GK-P583-084
    GK-P583-084 -

    QUESTION: How far does this fixture hang down?

    ANSWER: The overall height of the fixture is approximately 30", but the cables can be cut shorter to reduce the height depending on your needs.

Hansen Wholesale on Facebook Hansen Wholesale on Twitter Hansen Wholesale on YouTube Hansen Wholesale at LinkedIn Hansen Wholesale on Pinterest Hansen Wholesale on Google Plus Hansen Wholesale on Houzz
The Most Efficient Ceiling Fans
Now accepting PayPal
Tell us your Ceiling Fan ideas!
Bookmark this page!

Energy Star Ceiling Fans and Lighting Energy Star Products Energy Star Ceiling Fans Energy Star Lighting
Ceiling Fans - Lighting - Remodeling and Home Design

Consumer Sales
Product Info and Ordering
Phone: 1-800-201-1193
Phone2: 1-562-594-1249 (outside USA)
Fax: 1-562-626-8270
Email: Information Request
Mon-Fri 7am-6pm, Sat 7am-5pm, Sun 9am-5pm (PST)

Customer Service
Questions About Pending Orders
Phone: 1-800-607-2665
Phone2: 1-562-594-1249 (outside USA)
Fax: 1-562-626-8270
Email: Customer Service
Hours: Mon-Fri: 7am-5pm (PST)

Trade/Resale Accounts
Resale, Contractors, Etc.
Phone: 1-800-365-3267
Phone2: 1-562-594-1249 (outside USA)
Fax: 1-562-626-8270
Email: Information Request
Hours: Mon-Fri: 8:30am-4:30pm (PST)

About Us
Ceiling Fan Blog

Corporate Mailing Address and Warehouse
Hansen Wholesale 11132 Winners Circle Suite 100, Los Alamitos, CA 90720

Thanks for choosing Hansen Wholesale
Copyright © 1994-2016 Hansen Wholesale

The End