Advantages of Shopping at Hansen Wholesale
 
Products Navigation Menu Ceiling Fans Guaranteed Lowest Prices All types of Lighting for your home Fireplace Gas Logs Fireplace decor, screens and accessories Firemagic Barbecues Furniture and Decor
Hansen Wholesale on Facebook Hansen Wholesale on Twitter Hansen Wholesale on YouTube Hansen Wholesale at LinkedIn Hansen Wholesale on Pinterest Hansen Wholesale on Google Plus Hansen Wholesale on Houzz
The Most Efficient Ceiling Fans
???
The Most Efficient Ceiling FansGet a FREE Ceiling Fan! | Testimonials/Reviews
Tell us your Ceiling Fan ideas!
Bookmark this page!
Lighting Homepage / /


Sorry, model ML-828-82 is either Discontinued or no longer exists on our site

Model ML-828-82 is either Discontinued or no longer exists on our site

Product Info

Basic Info
Brand
MPN
Our Model#
UPC
Availability[] Call for availability
WeightN/A
Qualifications
ENERGY STAR Qualified No
Title24No
Dark SkyNo
Other ListingsN/A
Categorization
FamilyFamily Not assigned
Category
Sub Category
Finish Group
Finish Name
Style Group
Material
Have a Question About? Ask an Expert!
Ask Your Questions Here!
(500 characters max)

*Name: 
*Email:  
Phone:  
Your information is kept private. Leave your phone# if you wish to speak directly to an expert (recommended)!

(We only respond to questions about brands that we sell)

Answers to Recent Lighting Questions Posted To This Page
  1. Question #8556 - Posted: 8/10/2010 9:04:41 AM

    Lighting Question - Minka Lavery Model ML-721-355

    View  model ML-721-355
    ML-721-355 - http://www.hansenwholesale.com/lighting/minkalavery/model.asp?Mfg=ML&ModelNo=ML-721-355

    QUESTION: Would it be possible to attach a ceiling fan to this fixture?

    ANSWER: Unfortunately you cannot use this semi-flush light fixture on any ceiling fan. Please give us a call and one of our Ceiling Fan experts will be happy to help you find a ceiling fan that has a similar style light fixture.

  2. Question #7788 - Posted: 3/15/2010 11:12:38 AM

    Lighting Question Model ML-1861-66

    http://www.hansenwholesale.com/requestinfo.asp

    QUESTION: I am interested in your Minka Aire light- ML-1861-66 The description of this pendant says 62" H. Is it posible to shorten the downrod? I would like six of these lights... but I need three to be shorter. Thanks!

    ANSWER: Yes, you can cut the upper portion of the downrod to shorten the height as desired.

  3. Question #7672 - Posted: 2/19/2010 11:48:46 AM

    Lighting Question Model ML-6773-301

    http://www.hansenwholesale.com

    QUESTION: I need a glass light cover for ML-6773-301. How much does it cost?

    ANSWER: The replacement glass shade model number for the Minka Lavery 6773-301 bathroom fixture is model G6771. You will need to call us for pricing.

  4. Question #7394 - Posted: 1/3/2010 4:41:30 AM

    Lighting Question - Minka Lavery Model ML-1182-357

    View  model ML-1182-357
    ML-1182-357 - http://www.hansenwholesale.com/lighting/minkalavery/model.asp?Mfg=ML&ModelNo=ML-1182-357

    QUESTION: I am in need of 18 units (3 foot sections) of chain that matches this chandelier. Do you have such amount in stock, and the cost please?

    ANSWER: We do not have it on the shelf, but we can easily order it for you. We are located just a few miles Minka Lavery, so we can get it rather quickly. Just give us a call.

  5. Question #7378 - Posted: 1/3/2010 3:27:39 AM

    Lighting Question Model ML-947-126

    http://www.hansenwholesale.com/lighting/minkalavery/model.asp?Mfg=ML&ModelNo=ML-947-126

    QUESTION: My friend has the exact same chandelier...it stunning. she paid 475.00 over the summer from amazon. I would like to purchase this item from you guys for $500 plus free shipping. ready to place order today...thanks Minka Lavery 9 Light Ch Belcaro - Model #ML-947-126 2 Tier

    ANSWER: Sorry, the price has gone up since your friend purchased hers. Minka Lavery does not allow the sale of this chandelier by any dealer at a price lower than what you see posted on our site. Our price is the same as the price you will currently find at Amazon...except that we offer FREE Shipping and Amazon will charge you $77 (as of the time I posted this reply).

  6. Question #7157 - Posted: 12/12/2009 1:26:13 AM

    Lighting Question Model ML-8602-179-PL

    http://www.hansenwholesale.com/lighting/minkalavery/model.asp?Mfg=ML&ModelNo=ML-8602-179-PL

    QUESTION: Is this title 24 compliant ?

    ANSWER: Yes it is Title24 compliant as stated in the specifications above.

  7. Question #6816 - Posted: 10/3/2008 8:56:28 AM

    Lighting Question Model ML-6728-355

    /lighting/minkalavery/model.asp?Mfg=ML&ModelNo=ML-6728-355

    QUESTION: I am interested in these recessed light and appreciate you comment about the proper fit. "These fixtures are brand new from Minka and unfortunately, when we published the information on our site, we did not have the specific details. So, the bottom line is they will only fit on the following recessed fixture types: H71CT, H7R1CT, C71C-H2 and C7-H5" How can I tell if my current recess light are H71CT, H7R1CT, C71C-H2 or C7-H5? thank you in advance.

    ANSWER: There should be a lable on your fixture. If it does not have such an indication on the label, then it is most likely not a fixture that will fit the Minka Lavery decorative covers. Do you know what brand and model the fixtures are? If so, maybe I can help you make the determination.

  8. Question #6744 - Posted: 9/26/2008 3:45:10 PM

    Lighting Question - Minka Lavery Model ML-71153-94-PL

    View  model ML-71153-94-PL
    ML-71153-94-PL - http://www.hansenwholesale.com/lighting/minkalavery/model.asp?Mfg=ML&ModelNo=ML-71153-94-PL

    QUESTION: Are these model (71153-94-PL) light fixtures Title 24 compliant in California.

    ANSWER: Yes, the Minka Lavery 71153-94-PL fixtures are Title 24 compliant.

  9. Question #6486 - Posted: 9/3/2008 4:37:11 PM

    Lighting Question Model ML-1525-486

    /lighting/minkalavery/model.asp?Mfg=ML&ModelNo=ML-1525-486

    QUESTION: Hi-Do you sell the replacement globes for this chandelier? Would you be able to order them for me? The chandelier is a Minka Lavery Touvella model #1525-486 1 Tier. Thanks!

    ANSWER: We can order them for you. Please give us a call and we will check the pricing and availability.

  10. Question #5857 - Posted: 7/14/2008 8:34:52 AM

    Lighting Question Model ML-1858-226

    /lighting/minkalavery/model.asp?ModelNo=ML-1858-226&Mfg=

    QUESTION: is this product available in nickel or other finishes?

    ANSWER: No, it is only available in the pearl pewter finish as shown. Have you tried searching our site using our finish filters? Doing so will show you all of the fixtures in the type and finish you select. Or, just give us a call and we will be glad to help you find something similar in a finish you would like.


Energy Star Ceiling Fans and Lighting Energy Star Products Energy Star Ceiling Fans Energy Star Lighting
Ceiling Fans - Lighting - Remodeling and Home Design

Consumer Sales
Product Info and Ordering
Phone: 1-800-201-1193
Phone2: 1-562-594-1249 (outside USA)
Fax: 1-562-626-8270
Email: Information Request
Mon-Fri 7am-6pm, Sat 7am-5pm, Sun 8am-6pm (PST)

Customer Service
Questions About Pending Orders
Phone: 1-800-607-2665
Phone2: 1-562-594-1249 (outside USA)
Fax: 1-562-626-8270
Email: Customer Service
Hours: Mon-Fri: 7am-5pm (PST)

Trade/Resale Accounts
Resale, Contractors, Etc.
Phone: 1-800-365-3267
Phone2: 1-562-594-1249 (outside USA)
Fax: 1-562-626-8270
Email: Information Request
Hours: Mon-Fri: 8:30am-4:30pm (PST)

Terms/Conditions/Privacy
About Us
Ceiling Fan Blog

Corporate Mailing Address and Warehouse
Hansen Wholesale 11132 Winners Circle Suite 100, Los Alamitos, CA 90720

Thanks for choosing Hansen Wholesale
Copyright 1994-2015 Hansen Wholesale

The End