Products Navigation Menu Ceiling Fans Guaranteed Lowest Prices All types of Lighting for your home Fireplace Gas Logs Fireplace decor, screens and accessories Firemagic Barbecues Furniture and Decor
Lighting Homepage / /

Sorry, model 10095PN/CLG is either Discontinued or no longer exists on our site

Model 10095PN/CLG is either Discontinued or no longer exists on our site

Product Info

Basic Info
Our Model# | ItemID:
Availability[] Call for availability
ENERGY STAR Qualified No
Dark SkyNo
Other ListingsN/A
FamilyFamily Not assigned
Sub Category
Finish Group
Finish Name
Style Group

Light Bulb Lumen Comparison Chart

LED bulbs are now the best energy saving choice and will soon become your only choice. Here is a quick guide to the equivalent lumens between LED, CFL and Incandescent bulbs based on wattage. Keep in mind that the wattage of a bulb does not necessarily determine the lumens as the chart below suggests, so be sure to check the actual lumen output of any bulb for a more accurate comparison.

Have a Question About? Ask an Expert!
Ask Your Questions Here!
(500 characters max)

Your information is kept private. Leave your phone# if you wish to speak directly to an expert (recommended)!

(We only respond to questions about brands that we sell)

Answers to Recent Lighting Questions Posted To This Page
  1. Question #9443 - Posted: 1/23/2014 12:56:09 PM

    Lighting Question

    QUESTION: Do you have replacement bulb shields for the Murray Feiss wall sconce fixture part number VS5303PW? It was discontinued in 2004. Thank you.

    ANSWER: I am sorry to say we do not have replacement shades for your Murray Feiss sconce. They have not been available for quite some time since the item was discontinued.

  2. Question #9436 - Posted: 1/23/2014 12:08:48 PM

    Lighting Question - Murray Feiss Model VS10401-CB

    View  model VS10401-CB
    VS10401-CB -

    QUESTION: what is the height from the center of the mounting plate of the top of the shade?

    ANSWER: The height from the center of the back plate to the top of the glass shade is approximately 4".

  3. Question #8647 - Posted: 8/26/2010 11:29:51 PM

    Lighting Question Model SF243MSH

    QUESTION: I wish to purchase the SF243MSFH semi-fluch mount. Is it available? Thanks.

    ANSWER: The Murray Feiss lighting fixture model SF243MSH has been discontinued and we have no more in stock.

  4. Question #7701 - Posted: 2/26/2010 5:06:22 PM

    Lighting Question Model 9591AWT

    QUESTION: Is the Murray Feiss Harlequin Lamp (#9591AWT) available? If so, I would like to order two. Thank you, Julie.

    ANSWER: Yes, we have several of them available as of the time of this posting.

  5. Question #4492 - Posted: 3/20/2008 11:19:11 AM

    Lighting Question - Murray Feiss Model MR-WB1282GBZ

    View  model MR-WB1282GBZ
    MR-WB1282GBZ -

    QUESTION: What is the shade made out of? Glass? Some other material?

    ANSWER: The shade is made from glass.

  6. Question #4275 - Posted: 2/20/2008 8:35:24 AM

    Lighting Question Model MR-WB1311BK


    QUESTION: can I order 1 item. thanks

    ANSWER: Sure, just give us a call...we certainly do not mind and would love to hear from you.

  7. Question #4230 - Posted: 2/14/2008 3:28:18 PM

    Lighting Question Model MR-WB1268PAL


    QUESTION: Hello, Can you tell me how far this sconce extends out from the wall? Thanks, Leslie

    ANSWER: The sconce extends only 5 3/4" from the wall...which is very good compared to most sconces. We apologize for not having this inforamtion on our site and have since added it thanks to your question.

  8. Question #2271 - Posted: 10/3/2007 6:18:58 AM

    Lighting Question - Murray Feiss Model MR-OL1901GBZ

    View  model MR-OL1901GBZ
    MR-OL1901GBZ -


    ANSWER: Yes, it is made from cast aluminum.

  9. Question #875 - Posted: 7/19/2007 4:47:22 PM

    Lighting Question Model MR-WB1274UMB


    QUESTION: What is the overall width of this fixture including shades and the width of the backplate?

    ANSWER: The above dimensions include the shade. However, the width was previously unknown. Here are the correct dimensions with shades: 14"W x 22"H x 6.5"D. The backplate dimensions are: 5"W x 6.5"H x 1.5"D

Hansen Wholesale on Facebook Hansen Wholesale on Twitter Hansen Wholesale on YouTube Hansen Wholesale at LinkedIn Hansen Wholesale on Pinterest Hansen Wholesale on Google Plus Hansen Wholesale on Houzz
The Most Efficient Ceiling Fans
Now accepting PayPal
Tell us your Ceiling Fan ideas!
Bookmark this page!

Energy Star Ceiling Fans and Lighting Energy Star Products Energy Star Ceiling Fans Energy Star Lighting
Ceiling Fans - Lighting - Remodeling and Home Design

Consumer Sales
Product Info and Ordering
Phone: 1-800-201-1193
Phone2: 1-562-594-1249 (outside USA)
Fax: 1-562-626-8270
Email: Information Request
Mon-Fri 7am-6pm, Sat 7am-5pm, Sun 9am-5pm (PST)

Customer Service
Questions About Pending Orders
Phone: 1-800-607-2665
Phone2: 1-562-594-1249 (outside USA)
Fax: 1-562-626-8270
Email: Customer Service
Hours: Mon-Fri: 7am-5pm (PST)

Trade/Resale Accounts
Resale, Contractors, Etc.
Phone: 1-800-365-3267
Phone2: 1-562-594-1249 (outside USA)
Fax: 1-562-626-8270
Email: Information Request
Hours: Mon-Fri: 8:30am-4:30pm (PST)

About Us
Ceiling Fan Blog

Corporate Mailing Address and Warehouse
Hansen Wholesale 11132 Winners Circle Suite 100, Los Alamitos, CA 90720

Thanks for choosing Hansen Wholesale
Copyright 1994-2016 Hansen Wholesale

The End