Advantages of Shopping at Hansen Wholesale
 
Products Navigation Menu Ceiling Fans Guaranteed Lowest Prices All types of Lighting for your home Fireplace Gas Logs Fireplace decor, screens and accessories Firemagic Barbecues Furniture and Decor
Hansen Wholesale on Facebook Hansen Wholesale on Twitter Hansen Wholesale on YouTube Hansen Wholesale at LinkedIn Hansen Wholesale on Pinterest Hansen Wholesale on Google Plus Hansen Wholesale on Houzz
The Most Efficient Ceiling Fans
???
FREE $95 Kichler Fan
FREE 42" Ceiling Fan
w/Purchase of Select Fans
$95.50 Value - View Qualifying Fans Here!
Reviews & Testimonials
Now accepting PayPal
Tell us your Ceiling Fan ideas!
Bookmark this page!
Lighting Homepage / /


Sorry, model PG-P3619-30 is either Discontinued or no longer exists on our site

Model PG-P3619-30 is either Discontinued or no longer exists on our site

Product Info

Basic Info
Brand
MPN
Our Model#
UPC
Availability[] Call for availability
WeightN/A
Qualifications
ENERGY STAR Qualified No
Title24No
Dark SkyNo
Other ListingsN/A
Categorization
FamilyFamily Not assigned
Category
Sub Category
Finish Group
Finish Name
Style Group
Material
Have a Question About? Ask an Expert!
Ask Your Questions Here!
(500 characters max)

*Name: 
*Email:  
Phone:  
Your information is kept private. Leave your phone# if you wish to speak directly to an expert (recommended)!

(We only respond to questions about brands that we sell)

Answers to Recent Lighting Questions Posted To This Page
  1. Question #7899 - Posted: 4/3/2010 8:44:41 PM

    Lighting Question - Progress Model PG-P5125-20

    View  model PG-P5125-20
    PG-P5125-20 - http://www.hansenwholesale.com/lighting/progress/model.asp?Mfg=PG&ModelNo=PG-P5125-20

    QUESTION: Can this light be changed to a plug in swag light with a swag light kit?

    ANSWER: The Progress 1-light Pavilion Mini Pendant light fixture is UL listed to be installed to a junction box, so you cannot use a swag kit for it. Most light fixtures nowadays are in fact designed to be installed to a junction box since most city codes require this.

  2. Question #5245 - Posted: 5/29/2008 4:55:01 PM

    Lighting Question - Progress Model PG-P6827-09

    View  model PG-P6827-09
    PG-P6827-09 - http://www.hansenwholesale.com/lighting/progress/model.asp?Mfg=PG&ModelNo=PG-P6827-09

    QUESTION: is this a low voltage light?

    ANSWER: It is low voltage, but it comes with its own integral dimmable transformer, so it does not use typical low voltage wiring. It uses three 5 watt LED lamps.

  3. Question #5082 - Posted: 5/16/2008 10:29:00 AM

    Lighting Question - Progress Model PG-P8640-01

    View  model PG-P8640-01
    PG-P8640-01 - http://www.hansenwholesale.com/lighting/progress/model.asp?Mfg=PG&ModelNo=PG-P8640-01

    QUESTION: Several years ago I bought this same shade (clip-on, kraft paper) from another retailer. However the dimensions were 4x9x7 (rather than the 3x6x5 of the model pictured on this page of your site). I am interested in purchasing 8 units of this shade, but only if I can get the 4x9x7 clip-on model. Can you help me find it? (I do not have a product ID or model number) Thanks! Joe

    ANSWER: The dimensions are in fact 3" at the top, 6" at the bottom and 4 1/2" tall. Unfortunately, we do not have the shade available in any other size.

  4. Question #4711 - Posted: 4/11/2008 11:34:34 AM

    Lighting Question Model PG-P7335-35EB

    /lighting/progress/model.asp?Mfg=PG&ModelNo=PG-P7335-35EB

    QUESTION: Do you all have something like this but in a Brushed nickel or SS? Thanks, Matt

    ANSWER: This particular fixture is only available in the finishes pictured on our site. Here is a link for something that is somewhat similar, but with a nickel type trim. If you scroll down on the page, you will see two different size options available for this type of fixture:

    Nickel Trimmed Fluorescent flushmount overhead fixtures

  5. Question #4446 - Posted: 3/13/2008 10:29:16 AM

    Lighting Question Model PG-P3490-33EB

    /lighting/progress/model.asp?Mfg=PG&ModelNo=PG-P3490-33EB

    QUESTION: Hi, I couldn't find this product on the Energy Star qualified list (P3490-33EB). Could you please check? Thanks, Neil

    ANSWER: I double checked and the answer is: Yes, it is in fact an Energy Star Qualified lighting fixture.

  6. Question #4027 - Posted: 1/21/2008 8:07:45 PM

    Lighting Question Model PG-P3060-30

    /lighting/progress/model.asp?Mfg=PG&ModelNo=PG-P3060-30

    QUESTION: Does this light have an outlet attached to it? I need a bathroom fixture that I can plug my razor into. Thank You, John

    ANSWER: Unfortunately it does not.

  7. Question #3744 - Posted: 12/27/2007 1:17:47 PM

    Lighting Question - Progress Model PG-P3269-09

    View  model PG-P3269-09
    PG-P3269-09 - http://www.hansenwholesale.com/lighting/progress/model.asp?Mfg=PG&ModelNo=PG-P3269-09

    QUESTION: This is basically the same light fixture as PG-P3156-09EBWB (Energy Star rated with Spiral CF lamps). However, if the 13W Spiral CF lamps were used with this model would it also be as energy efficient??

    ANSWER: You can certainly make this fixture just as energy efficient as the model you are referring to by using 13W screw in CFL bulbs in it. The difference between this fixture and Energy Star qualified fixtures is that with Energy Star qualified fixtures you cannot ever use incandescent bulbs in them because they have a special ballast designed to use only plug-in style CFL bulbs.

  8. Question #3613 - Posted: 12/11/2007 9:16:32 AM

    Lighting Question - Progress Model PG-P3792-20

    View  model PG-P3792-20
    PG-P3792-20 - http://www.hansenwholesale.com/lighting/progress/model.asp?Mfg=PG&ModelNo=PG-P3792-20

    QUESTION: Love this.Is it suitable for use in Singapore and pls advise cost of shipping.

    ANSWER: Unfortunately, none of the lighting fixtures on our site are available in 220V versions. You would need to use a transformer in order to convert your power to 110V for this fixture to work. However, some of the ceiling fans we carry do in fact come in 220V versons as a special order. As far as shipping costs are concerned, you will need to call us or email us your address in order for us to calculate shipping costs.


Energy Star Ceiling Fans and Lighting Energy Star Products Energy Star Ceiling Fans Energy Star Lighting
Ceiling Fans - Lighting - Remodeling and Home Design

Consumer Sales
Product Info and Ordering
Phone: 1-800-201-1193
Phone2: 1-562-594-1249 (outside USA)
Fax: 1-562-626-8270
Email: Information Request
Mon-Fri 7am-6pm, Sat 7am-5pm, Sun 8am-6pm (PST)

Customer Service
Questions About Pending Orders
Phone: 1-800-607-2665
Phone2: 1-562-594-1249 (outside USA)
Fax: 1-562-626-8270
Email: Customer Service
Hours: Mon-Fri: 7am-5pm (PST)

Trade/Resale Accounts
Resale, Contractors, Etc.
Phone: 1-800-365-3267
Phone2: 1-562-594-1249 (outside USA)
Fax: 1-562-626-8270
Email: Information Request
Hours: Mon-Fri: 8:30am-4:30pm (PST)

Terms/Conditions/Privacy
About Us
Ceiling Fan Blog

Corporate Mailing Address and Warehouse
Hansen Wholesale 11132 Winners Circle Suite 100, Los Alamitos, CA 90720

Thanks for choosing Hansen Wholesale
Copyright 1994-2015 Hansen Wholesale

The End